Wednesday, May 19, 2010

The "WOW Factor"

You know, in working on the Albumette project, I have discovered the existence of the "WOW Factor." I discovered this when listening to different versions of the same song, with different engineering techniques.

It is amazing how many different versions of one recording can be created with different engineering and mixing techniques. It is almost limitless. Add to that, different ways of playing the instrument, singing the song, and recording the music, and you add another dimension of infinite possibilities.

So what is the "WOW Factor?" It is when you sit back, almost speechless in your critique, and all you can say is, "WOW."

There are some awesome musicians, poets, writers, and artists out there, past and present. So, what music, poetry, picture, or YouTube video creates the WOW Factor for you?

-Deborah E
Jazz Singer
♫ Scat N Style ♫

Bookmark and Share

1 comment:

  1. Nhiều chị em thắc mắc mang thai ăn nghệ có được không vì nghệ có tính nóng có thể ảnh hưởng tới thai nhi, bà bầu nên tiêm phòng khi nào là điều cần thiết nhất trong thời gian mang thai của người mẹ, bà bầu bị sôi bụng có sao không vì có nhiều lý do và nó có thể ảnh hưởng đến thai nhi, bà bầu có nên ăn quả na không trong thời gian thai kỳ, vì na là một trái có tính ấm tốt cho sức khỏe, bà bầu có nên ăn dứa không vì dứa có chứa nhiều chất dinh dưỡng tốt cho cơ thể nhưng bà bầu ăn được hay không mới là vấn đề.

    ReplyDelete

We welcome your comments, here on ♫ Scat N Style ♫